The smart Trick of istanbul petek tamiri That No One is Discussing

Wiki Article

İster eski suggestion metal, ister yeni tip plastik (pprc) boru olsun; kalorifer petek deliği kapatma için en uygun yapıştırıcı iki karışımlı epoksi macun ve metallic epoksi yapıştırıcısıdır.

peteğimizin açma kapama vanası bozuldu. yenisini aldık ama takamıyoruz. sadece vanayı peteğe taktırmak istiyoruz

Doğru yapıştırıcı ile delik kalorifer peteğini tamir etmenin hiç de zor olmadığını göreceksiniz.

Tv set tamiri uydu tamir ve montajı elektrik işleri uygun ve düzenli garantili bir şekilde işlem saglamaktayiz güvenli ve güvenilir bir şekilde alıp teslim ederiz yada evinizde sorunu çözeriz tesekkurler

ihsan bey petek vana onarımımızı oldukça titiz bir şekilde ve güleryüzle tam zamanında gerçekleştirdi

Diğer seçenek ise peteklerin çOkay eski olması durumunda petekler artworkık yapısal mukavemetini kaybederek delinir.

Sorunlarınız ve şikayetleriniz giderilerek kaliteli hizmet amaçlanır. Petek temizliği ve petek bakımı ile sizlerin petek tamiri bu işten kazancı şu şekilde açıklanabilir.

ustam geldi akıtan peteklerin vanasını değiştirdi herhangi bir sıkıntı yok gayet de uygun bir ücret aldı teşekkür ederiz

Soğuk kış günlerinde şıp şıp şıp damlayan, sızdıran kalorifer tesistatı oldukca can sıkıcı değil mi?

Petek temizleme işlemi kombinizin daha verimli çalışmasını ve faturalarınızda da yüzde 30 tasarruf sağlar.

Web Kombi Servisi 2005 yılından beri İstanbul geneline kombi servisi hizmeti vermektedir. Servis hizmetinde bir devrim yaratarak  her marka ve model kombi için özel olarak eğitim almış, nitelikli  uzmanlar ile tüm İstanbul ilçelerinde hizmet vermektedir.

Kombinizin yıllık bakımını yaptırmalısınız ve herhangi bir arıza anında kendiniz müdahale etmek yerine bir kombiciden destek almalısınız.

Kalorifer peteği delindi ise bunun nedeni bir tek duruma bağlı olmayabilir. Peteğin delinmesi çok kolay olacak bir şey değildir. Petek delindi ise ya petekler çok eskidir ya dışarıdan darbe almıştır ya da petek içlerine zararlı bir kimyasal koymuşunuzdur. Kalorifer peteği delindi ise bunun tamiri ile peteğin sağlıklı görevini yerine getirme olasılığı oldukça düşüktür.

Sıhhi tesisat kombi montajı tamiri fancoil montaj ve tesisatı Petek temizliği ve montajı bilimum tamirat işleri yapılır

Report this wiki page